Златка Димитрова изглежда по-влюбена отвсякога. Красавицата, която реши да запази

...
Златка Димитрова изглежда по-влюбена отвсякога. Красавицата, която реши да запази
Коментари Харесай

Никога не е била толкова влюбена: Вижте какво направи Черната Златка заради новия си мъж

Златка Димитрова наподобява по-влюбена отвсякога. Красавицата, която реши да резервира любовния си живот в загадка след несполучливата си връзка с фитнес инструктора Кирил Танев, към този момент от доста време е с нов мъж, който към момента не е показала публично пред света. 

Много известни персони не споделят интимни детайлности за себе си и не издават кои са половинките им, откакто години наред любовният им живот е бил на показ. Явно това решение работи сполучливо, защото Златка наподобява в действителност щастлива и постоянно споделя какъв брой добре се усеща в актуалната си връзка с почитателите си в мрежата. И празникът Свети Валентин беше добър мотив да го направи за следващ път. 

Точно на 14-и февруари Димитрова разгласява няколко фрагмента, на два от които се вижда, че с колегата ѝ са си създали идентични татуировки в името на любовта си с надпис " Аз и ти в себе си ". Към фотосите Златка е написала късото, само че извънредно сантиментално обръщение: " Ще те диря и намирам във всеки идващ живот… "

 златка димитрова

 златка димитрова

Но кой е мъжът, който я накара още веднъж да повярва в любовта? Явно още дълго няма да разберем. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР