Златен и два бронзови приза спечелиха състезателите на шампиона ПСК

...
Златен и два бронзови приза спечелиха състезателите на шампиона ПСК
Коментари Харесай

ПСК Черно море жъне успехи в първенството на Белгия

Златен и два бронзови наградата завоюваха състезателите на първенеца ПСК " Черно море " на националното състезание по плуване на Белгия, оповестиха за Moreto.net от клуба.

В културната столицата на Фландрия - Антверпен, Дениел Нанков, Владислав Терзиев, Станимир Раев, Самуил Данаилов, Тея Николова и Росина Тодорова бяха предвождани от основния треньор на клуба Никола Петров.

В Града на великия художник Рубенс златен на 50 м тил стана Владислав Терзиев. Той е бронзов на 400 м свободен жанр. Съотборникът му Дениел Нанков се окичи с бронз на 50 м кроул.

За страдание Дениел не съумя да покрие норматив за международното в Будапеща на 100 м свободен жанр.

" Очарован съм от всеки подробност в организацията при провеждането на шампионата! В България единствено може да си мечтаем за сходна спортна база и професионализъм, проявен от всички заети в комплекса ", разяснява основният треньор на БГ първенеца Никола Петров.

Той сподели още, че е удовлетворен от представянето на своите плувци.

" Дениел не съумя да изплува норматив. Това бе последният му старт по време на надпреварата. Въпреки умората, която ни се натрупа в доста огромно количество, плувците се раздадоха и плуваха на максимума от опциите ", добави Петров.

След края на плувния шампионат варненци си направиха неповторим кадър за спомен пред величествената постройка на железопътната гара в Антверпен. Зданието е изпълнено в еклектичен жанр - с купол висок 75 м и 8 готически кули

Чакалнята наподобява на дворцова обител. Импозантното здание е оповестено за четвъртата най-красива постройка на планетата.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР