Златан Ибрахимович ще подпише нов договор с Милан до юни

...
Златан Ибрахимович ще подпише нов договор с Милан до юни
Коментари Харесай

Златан Ибрахимович подписва нов договор

Златан Ибрахимович ще подпише нов контракт с Милан до юни 2023 година, оповестява La Gazzetta dello Sport. Преговорите ще започват след зимния трансферен прозорец. Настоящият му договор изтича през юни 2022 година Златан взима най-високата в Милан - 7 милиона евро на година.

Ибрахимович се усеща добре в Милан и в клуба са удовлетворени от изявите му. Той означи три гола в осем мача през този сезон. Затова се чака двете страни да реализират съглашение без проблем.

Според осведомени задачата на шведския национал е да играе на Световното състезание в Катар сред ноември и декември идната година. Скандинавците обаче би трябвало да си обезпечат класиране за Мондиал 2022 през баражите.

В Милан желаят да подпишат нови контракти с още трима футболисти - Тео Ернандес, Рафаел Леао и Исмаел Бенасер. Сред целите на " росонерите " е и удължаването на контрактите на Алесио Романьоли и Франк Кесие, само че е малко евентуално да се стигне до съглашение и двамата играчи най-вероятно ще изоставен " Сан Сиро " през юни 2022 година

La prima pagina della Gazzetta di oggi:
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР