Златан Ибрахимович разкри, че е посъветвал звездата на – Килиан

...
Златан Ибрахимович разкри, че е посъветвал звездата на – Килиан
Коментари Харесай

Златан: Казах на Мбапе да отива в Реал Мадрид!

Златан Ибрахимович разкри, че е посъветвал звездата на – Килиан Мбапе, да продължи кариерата си в испанския гранд . Световният първенец с Франция е свободен да договаря с тимове отвън френската Лига 1, откакто е в последните шест месеца по своя договор с френския гранд, а „ лос меренгес “ води в конкуренцията за подписа на нападателя.
ПСЖ се надяваше да се разбере с Мбапе за нов контракт, само че някогашният футболист на Монако държи да продължи кариерата си другаде, а и съгласно него най-хубавата алтернатива е тимът от „ Сантиаго Бернабеу “.
Запитан за бъдещето на Мбапе от L’Equipe, Златан отговори: „ Само Килиан знае отговора на този въпрос. Зависи от това какво желае и какво мисли. Иситна е, че един ден той ме попита къде да отиде, а аз му отговорих: „ Ако бях на теб, щях да желая да отида в Реал Мадрид “. Имах опцията в кариерата ми да играя за разнообразни клубове в разнообразни страни. Така се научих по какъв начин се израства. Да играеш вкъщи през цялата си кариера е елементарно “, сподели Ибра пред френското издание.
Мбапе има 19 гола и 15 асистенции в 27 мача от всички шампионати през този сезон и се възвърне от травма в адукторите, които го притесняваха последните седмици.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР