Злата свекърва Бонка ще се лекува при Бате Енчо в

...
Злата свекърва Бонка ще се лекува при Бате Енчо в
Коментари Харесай

Бонка се лекува при Бате Енчо в „Пътят на честта”

Злата свекърва Бонка ще се лекува при Бате Енчо в продължението на сериала „ Пътят на достойнството ”. Това излиза наяве от фотос от снимачната площадка, оповестен от актрисата Галя Атанасова, която още веднъж влиза в облика на кошмара за всички български снахи. Тя към този момент интензивно работи в новите епизоди на сериала, които се чакат от есента по Нова телевизия.

Още когато преди няколко седмици стана ясно, че „ Пътят на достойнството ” ще има продължение след 2-годишна пауза, в общественото пространство заваляха въпроси за ориста на Бонка. Тя и сина й Димитър са два от най-колоритните и запаметяващи се облици в продукцията. На финала на първия сезон и двамата бяха задържани, а злата свекърва явно бе получила психологични отклоняване от завист към снаха си Кера (Силвия Петкова). Съдейки по единствената все още фотография от снимачната площадка, която тя е разгласила, в пандиза ще я лекуват, а Енчо Данаилов (Бате Енчо) евентуално ще влезе в ролята нейния доктор. Не е изключено той да е психиатърът, който ще върне разсъдъка на Бонка. Но също по този начин е допустимо тя да симулира заболяване, посредством което да се измъкне от пандиза, с цел да продължи със злините и интригите си, които са мощен мотор за целия сериал. От коментара, който Галя Александрова е написала към фотографията си, излиза наяве, че двамата с Бате Енчо се срещат за първи път, само че незабавно са се харесали. „ Бонка и бате Енчо – обич от пръв взор в „ Пътят на достойнството ”! И умната, ей... ”, е написала актрисата.

От изтеклите в обществените мрежи фотоси излиза наяве, че откакто свекърва й и братът на мъжа й попадат зад решетките , Кера се връща в обичаното си Царево . Тя се събира със старите си другари там и заживява щастливо, най-малко до момента в който неприятните герои не се върнат в играта. В същото време обичаният й Калоян (Ивайло Захариев) продължава да се грижи освен за нея, само че и за сина й Мартин. Бизнесменът става все по-близък с героя на Боби Турбото – някогашна мутра. Забавен видеоклип, който Захариев пусна в обществените мрежи, издава, че на актьорите май им е много горещо по време на работа. Турбото си носи особено джобно вентилаторче, с цел да се разхлажда през почивките. Вероятно климатиците в първокласната къща на Калоян са развалени или не се пускат, с цел да се пести ток.

Този сезон в продукцията влиза нов режисьор. Това е Виктор Чучков-син, който предходната година пусна по кината кино лентата „ 18% сиво ” с Руши Видинлиев. На Чучков родната аудитория дължи и известната лента от преди десетина години „ ТИЛТ ”, само че до момента той не се е изявявал в бг сериали. В продукцията ще работи и Виктор Божинов, който бе режисьор и в първия сезон. Освен него, в „ Пътят на достойнството ” тогава бяха ангажирани още четирима режисьори: Димитър Коцев-Шошо, Александър Косев, Станислав Тодоров-Роги и мъжът на Силвия Петкова – Зоран
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР