Зинедин Зидан вероятно ще се завърне към треньорската работа скоро,

...
Зинедин Зидан вероятно ще се завърне към треньорската работа скоро,
Коментари Харесай

Зизу: Скоро се завръщам

Зинедин Зидан евентуално ще се завърне към треньорската работа " скоро ", на фона на продължаващите от месеци спекулации, че той ще бъде правоприемник на Дидие Дешан отпред на националния тим на Франция. Специалистът, спечелил три пъти Шампионската лига, напусна Реал Мадрид през 2021 година, след което не е работил в нито един клуб.

Зидан беше свързван с треньорските постове в Ювентус и Пари Сен Жермен, а в този момент името му още веднъж се завърта в медиите като възможен идващ треньор на " пелите ", които са настоящи международни първенци.

" Липсва ли ми треньорският екип? Не, не съм надалеч от това да го облека още веднъж. Чакам, очаквам още напълно малко. Скоро, скоро ", сподели международният първенец от 1998 година пред RMC Sport.

Зинедин Зидан също приказва за Световното състезание в Катар, където Франция ще пази купата си от Мондиал 2018.

" Трябва да оставим полемиката настрани. Нека футболистите да играят и нека почитателите се забавляват задоволително. Най-важното е представянето на отбора в този шампионат. Сега не е подобаващото време да се приказва по други тематики и въпроси ", добави Зидан.

Защитата на купата на Франция стартира на 22 ноември против Австралия, след което " петлите " ще играят против Дания и Тунис в група " D " на Мондиал 2022 в Катар.

Междувременно новата восъчна скулптура на 50-годишния Зинедин Зидан беше показана в музея Гревин в Париж. Специалистът е изобразен с костюм в компанията на брачната половинка му.
 Зизу: Бензема е обичаният ми футболист, най-хубавият нападател в историята на Франция
Зизу: Бензема е обичаният ми футболист, най-хубавият нападател в историята на Франция

Вижте какво още сподели френската легенда
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР