Зимните дрехи и аксесоари могат да сгреят сърцата и в

...
Зимните дрехи и аксесоари могат да сгреят сърцата и в
Коментари Харесай

Топ 5 на задължителните зимни модни артикули за мъже и жени

Зимните облекла и аксесоари могат да сгреят сърцата и в най-студените дни със жанр, убеденост и автентичност. Тази зима има няколко хитови продукта, които мъжете и дамите би трябвало да имат поради, в случай че желаят да са съвременни, само че и предпазени от студа. Това е ранглиста, която може да ви помогне и в идния избор на дарове за вас или за обичаните хора за празниците. Започваме незабавно.

 

Пухено яке или парка

Дългите под коляното мъжки балтони и вталените дамски вълнени палта са чудесни, само че всички знаем, че изискват поддръжка и не са подобаващи за дните с влажен сняг, тиня и киша. Алтернативата идва посредством необятни пухени якета вид “пашкул ”, съществена част в сезонните сбирки на марки и магазини като MODIVO. Тъй като са топли и с водоустойчива промазка, пухените якета оферират оптимална отбрана от студа. Но те не стоят добре на всяка фигура, изключително на хората с невисок растеж и необятни бедра.

 

Затова на напред във времето излиза прочут градски модел - дамска парка. Тези якета имат права кройка, дебела подплата и нормално са снабдени с джобове и качулка. Парките имат очебийно спортно-елегантен темперамент - те могат да се носят и от двата пола с дънки, пуловери и кожени боти, само че могат и да се впишат в по-изискани визии.

 

Кръгъл шал

Кръглите шалове са съвременни и се оферират в страхотни цветове. И мъжете, и дамите привикват бързо с техните преимущества - елементарно навиване към врата, преобразяване в шапка при потребност и оптимално задържане на топлината. Плетените модели могат да се носят над палта и якета, а по-тънките - да се подпъхнат в тях. Има доста разновидности за цветове и материи, които да съчетавате съгласно желанията и настроението си. Например, ярки и контрастни шалове за повече жизнеспособност или пък пастелни и неутрални тонове за по-семпъл и изтънчен резултат.

 

Пуловер с едра плетка

Пуловерът с едра плетка подухва носталгия, само че в модата всичко за връща още веднъж рано или късно. Това е един от най-удобните, красиви и топли продукти за зимата, който може да носите както у дома, по този начин и на открито. Пуловерите с едра плетка и очарователни елементи са подобаващи за всеки вид фигура и жанр, защото се оферират с друга дължина, ширина и деколте. Можете да ги носите с дънки, панталони или поли, или да ги превърнете в рокля, в случай че добавите колан или чорапогащник.

 

Кубинки или апрески

Кубинките изживяват подем тази зима и са топ избор за мъжки и дамски зимни обувки. Няма значение какво е времето на открито, с кожените кубинки с устойчива дебела подметка и укрепване на петите и пръстите ще преминете през всяко затруднение. Дамите могат да помислят и за чаровните апрески, които към този момент са толкоз разнородни, че прилягат и на планинската екипировка, и на облеклото за работа. Апреските с присъщ размер, изолирана подплата и гумена подметка се оферират в обилие от цветове. Ако смятате да ги носите в планината, имате мотив да обновите оборудването си тук: https://modivo.bg/c/muzhe/sportni/sportno-obleklo/yaketa/yaketa-za-ski-i-snoubord.

 

Кожена раница

Кожените раници са водач в зимните аксесоари. Те са здрави, издръжливи на суровите условия, а и доста красиви. Раниците ви разрешават да носите разнообразни предмети - телефон, бележник, козметика, портмоне, без да се постанова да търсите скъпите движимости по джобовете си.

Кожата ще ги отбрани от влагата и студа, а и се комбинира идеално с кожени ботуши или облекла с друга текстура, като велурени сака, дънкови якета с подплата или вълнени жилетки. При всички случаи раницата от кожа ще добави грациозност и професионализъм на визията ви, по тази причина не я пропускайте.

 

Това бяха единствено 5 оферти по какъв начин да изглеждаме съвременни, стилни и истински, даже в най-студените дни. За вас остава да експериментирате и да намерите това, което ви отличава и ви дава убеденост.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР