Зимата дойде, в планините вече има сняг. Кой Ханс или

...
Зимата дойде, в планините вече има сняг. Кой Ханс или
Коментари Харесай

Борисов прогнозира провал на зимния туристически сезон

" Зимата пристигна, в планините към този момент има сняг. Кой Ханс или Смит ще пристигна в тъмночервената зона. Миналата година всички курорти работиха на макс. А в този момент сме в тъмночервената зона единствено тъй като не се имунизираха. Не им била задоволителна акцията за имунизиране. То единствено за ваксина се приказва, какво повече трябваше да създадем. " Предупреждението насочи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с представители на туроператорския, ресторантьорския и хотелиерския бизнеси, състояла се в централата на партията.

" Навсякъде в Европа са цялостни стадионите. А ние, поради нелепостта си да дадем половин милиард за избори, в този момент ще провалим и зимния туризъм. Нямаме да имаме зимен сезон ", сподели Борисов.

Кого лъжат със зеления документ? Защо побългаряваме всичко, попита водачът на ГЕРБ. Той цитира и служебния здравен министър Стойчо Кацаров, който споделил, че имало национално злополучие. " Ако правеха това, което правеше и Европа, в този момент нямаше да имаме такова злополучие ".

Бойко Борисов попита какво е пречело на ръководещите автомагистрала " Хемус " и за какво са я спрели. " Парите за " Хемус " бяха там и те ги взеха. Бяхме ги заделили в обособена сметка. Спряха градежите на пътища и не можеш да стигнеш до хубостите на България ", възмути се някогашният министър председател.

Ще убият зимния туризъм. Ще има тежка зима с тази цена на тока, съобщи Борисов.

" Няма спор за цената на тока. Излъгаха за цената на газа, хванахме ги и станаха за смях. Никой не знае защо взимат тези милиарди нов дълг. За седем месеца направиха единствено това, че ни вкараха в тъмночервената зона ", продължи Борисов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР