Зетят и близък съветник на американския президент Доналд Тръмп, Джаред

...
Зетят и близък съветник на американския президент Доналд Тръмп, Джаред
Коментари Харесай

Зетят на Тръмп: Не съм заговорничил с чужди правителства

Зетят и непосредствен консултант на американския президент Доналд Тръмп, Джаред Къшнър съобщи, че не е заговорничил с Русия или други непознати държавни управления по време на акцията за президентските избори предходната година, съобщи Reuters.

Не съм заговорничил и не знам някой различен да е заговорничил в акцията с което и да е непознато държавно управление, уточни Къшнър в документално изказване.

То беше публикувано преди плануваните за по-късно през днешния ден показания на Къшнър при закрити порти пред сенатската комисия по разузнаването в границите на следствието за съветска интервенция в изборния развой в Съединени американски щати през 2016 година

Не съм имал неуместни контакти. Не съм разчитал на съветски фондове за финансиране на бизнеса ми в частния бранш, прибавя зетят на Тръмп.



Той разказва неколкократните си контакти с съветския дипломат във Вашингтон Сергей Кисляк и други съветски представители като част от естествената си работа на отговарящ за връзките с задгранични държавни управления в предизборния екип на Тръмп.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР