Зендая се наслаждава на летни страсти и горещи свалки с

...
Зендая се наслаждава на летни страсти и горещи свалки с
Коментари Харесай

Летни свалки: Зендая с ново гадже, папараци ги хванаха в неудобна ситуация

Зендая се любува на летни пристрастености и горещи свалки с друга млада и изгряваща звезда - 25-годишният Том Холанд. Наскоро двамата бяха уловени от папараците в малко неуместна и много интимна обстановка, от която обаче потеглиха слуховете, че двамата са публично новата световна двойка на сезона.

24-годишната актриса и и сътрудника ѝ Том бяха уловени да се целуват в колата му. Последва лавина от реакции в мрежата, откакто фотосите обиколиха всички онлайн таблоиди и заваляха въпроси. Кадрите са направени в Лос Анджелиси и си проличава, че Зендая и Том се любуват на времето, което прекарват дружно, а срещата е минала повече от безпрепятствено, в случай че съдим единствено по фотосите. 

Виж още:

Източници за " Дейли мейл " споделят, че Зендая и Том почнали да се виждат по време на фотосите на " Спайдърмен " и са били много деликатни, тъй като не желали да вършат връзката си обществена, само че това няма по какъв начин да се случи, когато пътуват в една кола по улиците на Лос Анджелис, където папараците дебнат за точните моменти. Слухове, че двамата имат връзка започнаха още през 2017 година, само че звездите все са отричали, че сред тях има освен това от другарство. На този стадий двамата не са удостоверили нищи, само че по всичко проличава, че са влюбени.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/zendaya/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР