Земеделският министър казва, че трябва да се купува зърно. Напротив,

...
Земеделският министър казва, че трябва да се купува зърно. Напротив,
Коментари Харесай

Дянков: Министри работят за по-голяма инфлация, да отворят резерва, за да спрат суматохата

" Земеделският министър споделя, че би трябвало да се купува зърно. Напротив, в сходна обстановка би трябвало да се продава. Правителството да спре да приказва против смислената икономическа политика. Отделни министри от кабинета, освен от Българска социалистическа партия, подвигат инфлацията. Те не са седнали дружно, с цел да обсъдят какво да създадат, с цел да я понижат. Правителството по-скоро работи, с цел да се усилва инфлацията, а не да я понижава. В кратковременен проект запасите би трябвало да се отпускат на пазара, тъй като има блъсканица, само че в дълготраен проект да се намерения за продуктивността на труда в някои сфери като в инфраструктурата ". Това съобщи някогашният финансов министър Симеон Дянков пред БНР.

" Вижда се, че държавното управление няма решение и чака нещата да се урегулират извън (за цените в енергетиката - б на ред.). Не би трябвало да се работи месец за месец, тъй като това въздейства на семействата. Нужен ни е проект за идващите 6 месеца ", сподели още Дянков и добави, че може да се употребяват ресурсите на АЕЦ " Козлодуй " и на част от " Мариците ".

" Правителството влезе с доста съществени интернационалните проблеми, само че му липсва възстановителен проект. Отделните " елементи " и министерства в обединението още не са почнали да работят дружно. В държавния запас има олио, зърно и горива, които би трябвало да се провиснал. Част от държавното управление би трябвало да се върне в УНСС. За мен министър председателят стои добре, той е деен и с доста сила. По-скоро към него няма доста хора. Финансовото министерство е със междинна оценка - някои неща ми харесват, само че няма помощ за бизнеса ", разяснява финансистът.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР