Земеделският форум се провежда днес и утре (15-и и 16-и

...
Земеделският форум се провежда днес и утре (15-и и 16-и
Коментари Харесай

Шатрата на ЮЗДП предизвика голям интерес на провеждащия се в Гоце Делчев земеделски форум От фермата до твоята трапеза.

Земеделският конгрес се организира през днешния ден и на следващия ден (15-и и 16-и октомври) в Гоце Делчев. ЮЗДП показа създадени в част от горските и ловните стопанства артикули. Търговско предприятие " Държавно ловно стопанство Кричим " показа орехови ядки годишна продукция 2022 година

Продуктите от странични действия на Търговско предприятие " ДГС Пирдоп ", които бяха препоръчани за дегустация, са сладко от рози от розовото насаждение в разсадник Мирково, сладко от арония от насаждението в разсадник " Рашко Маджаров " гр. Копривщица, сладко от алена американска боровинка от насаждението в разсадник " Рашко Маджаров ".

Сушените плодове от алена американска боровинка и арония за чай бяха посрещнати с огромен интерес от гостите на форума. Търговско предприятие " ДЛС Витошко-Студена " участваха с салами и консервирано дивечово месо. Търговско предприятие " ДЛС Дикчан " показаха овче кисело мляко и дивечово месо, консервирано в буркани. Търговско предприятие " ДГС Благоевград " взе участие с вино от арония.

Атракция провокира чевермето, приготвено от майстори от Сатовча. Присъстващите имаха опция да дегустират от всички артикули и получиха информация за местата, от където могат да си ги закупят.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР