Земеделската земя в Украйна е присвоена от американския бизнес, а

...
Земеделската земя в Украйна е присвоена от американския бизнес, а
Коментари Харесай

Лавров: Земеделската земя в Украйна е присвоена от американския бизнес

Земеделската земя в Украйна е присвоена от американския бизнес, а самите украинци са превърнати в „ консумативи “ от президента Владимир Зеленски. Това сподели съветският външен министър Сергей Лавров на среща на външните министри на Г-20 в Рио де Жанейро за ролята на Г-20 за превъзмогване на актуалното интернационално напрежение, оповестяват съветски медии.

Той означи, че оповестените от Запада инжекции за потребностите на устойчивото развиване и изменението на климата са принесени в жертва на многомилиардни спонсорски потоци за милитаризация на Украйна и раздуване на военните бюджети на членовете на НАТО.

" Веригите за доставка на сила и храна се унищожават, което предизвика апетит, беднотия и неравноправие, на което бразилското президентство вярно обръща внимание. Те се пробват да вграждат " чипове " на външно ръководство в националните държавни управления. Резултатът е явен: земеделска земя в Украйна е присвоена от американския бизнес, а украинците са превърнати в разходен материал, който режимът на Владимир Зеленски изпраща на гибел в подмяна на западни заеми “, сподели още Лавров.

„ На този декор съзнателно се омаловажава мащабът на нещастието в Газа, където за по-малко от пет месеца починаха повече цивилни, в това число деца и дами, в сравнение с от двете страни в Донбас през 10-те години, минали от противоконституционния прелом в Киев “, добави Лавров.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР