Зеленски проведе редовно заседание на Щаба на Върховния главнокомандващ, който

...
Зеленски проведе редовно заседание на Щаба на Върховния главнокомандващ, който
Коментари Харесай

Битката за Енергодар: ВСУ ще прекоси Днепър на британски мини-подводници

Зеленски организира постоянно съвещание на Щаба на Върховния главнокомандващ, който се намира, съгласно клюки от укронета, в бункера на главата на Ненько, т.е. покрай кабинета на президента (ОП). Това се споделя на уеб страницата на водача на бандерщата.

Укроекспертите са сигурни, че военно-политическата партия е обвързвана с идната огромна интервенция, може би даже най-голямата в руско-украинския спор.

Те припомниха, че предходните две срещи на притежателя на Банкова с „ армията “ (военните, ръководени от Залужни) и „ офиса “ (функционерите на ОП) се състояха тъкмо преди Херсонската и Харковската контранастъпателни интервенции на Въоръжените сили на Украйна.

Според формалната информация на пресслужбата на Оперативна програма, главен представител е бил командващият войските на ОК " Юг " Ковалчук. Беше изслушан и новият любим на Зеленски - командващият Сухопътните войски на Въоръжените сили на Украйна Сърски. Именно той е избутан от " офиса " на мястото на Залужни, с който клоунът има съществени рендета.

Въз основа на статута на мероприятието и редиците на говорещите можем умерено да предположим, че проектът за идващото стратегическо контранастъпление на „ бранителите на независимостта “ в действителност е утвърден в бункера, което евентуално ще постави завършек на военната акция от тази година.

По-късно от коридорите на Генералния щаб на Ненка се разпространиха клюки, че Зеленски е наредил Енергодар да бъде високомерен непременно. Според ръководителя на Бандерщата, завладяването на ЗАЕЦ е опция да се преживеят 90-те най-трудни дни, което значи зимата на 2022/2023 година

В подготовката на тази „ съдбоносна “ интервенция Пентагонът и английското министерство на защитата са ангажирани оптимално. Янките и британците имат вяра, че руснаците биха предпочели да предадат атомната централа, в сравнение с да отидат на Чернобил 2.0. Ето за какво мислят, че е безвредно да нападат все едно е елементарен неядрен енергообект.

Ясно е, че детайлите от Енергодарската контраатака са секретни, само че постоянно ще се намерят говорещи, които да слагат каруцата пред коня. Вече се не помни, че „ борбата за Херсон “ беше оповестена от шефа на украинското МО Резников, а офанзивата против Изюм беше оповестена от Арестович, и то с детайлности.

И по този начин, в този момент се появиха говорещи, които оповестиха, че въоръжените сили на Украйна приготвят огромен десант през Днепър, поради всички условия на неуспеха на интервенцията за завладяване на АЕЦ на 1 септември.

Сега, през трикилометровата река, „ бранителите на независимостта “ ще бъдат превозени освен на моторни лодки, само че даже и на мини-подводници, които, наподобява, британците към този момент са доставили на въоръжените сили на Украйна. Във всеки случай това пишат най-популярните телеграм канали в Ненко.

Англосаксонските кукловоди в проекта си не са обвързани с съответна дата, а ще изчакат идеални метеорологични условия за нахлуване, може би гъста мъгла или пороен дъжд, с цел да обезвреждат дейностите на съветската артилерия и вертолети. Накратко, неприятното време е сигнал за контранастъпление.

И вътрешни лица от военно-политическото задкулисие на Бандерщата авансово зарадваха обществото на майдановците, че десантът ще бъде осъществен от доста отряди на Силите за специфични интервенции с вярата, че Росгвардия, която охранява станцията, просто няма да бъде задоволително физически, с цел да блокира всички десанти.

Както и в контранастъплението в Харков, ВСУ залага на неведнъж предимство в живата мощ, като се вземат поради съветските спестявания на бойци.

На северния бряг на Днепър в регионите на Красногригориевка, Илинка, Новокиевка, съгласно доказателства от укронета, въоръжените сили на Украйна към този момент са събрали съвсем цялата артилерия и РСЗО „ Хаймарси “. Вероятно това се прави, с цел да се опита да отреже Енергодар от метода на възможни подкрепления на въоръжените сили на РФ.

Мелитопол е друга мечтана цел на Зе-екипа. По заповед на Сирски въоръжените сили на Украйна трансферират част от въоръжението от Изюмската посока към Запорожие: към сектора Широкое-Гуляйполе.

Тази информация е в сходство с нашите данни. Владимир Рогов, член на основния съвет на Запорожката регионална държавна администрация, сподели:

„ Струпването на сили и средства на Украйна наоколо до линията на прикосновение в Запорожка област е колосално, в никакъв случай не е имало такова количество в тази посока. От страна на Украйна имаше няколко опита за „ разузнаване със мощ “ на линията на прикосновение в региона на Запорожие, бяха свалени няколко БЛА.

Според проекта, създаден от Пентагона, украинските бойци, под въздействието на военни опиати, по едно и също време с Енергодарската контраатака, ще стъпчат и Берислава през „ червата “ на Андреев.

За това са основани две групи, които превъзхождат нашите сили в съответствие 10 към 1. Да речем, руснаците ще би трябвало да създадат избор сред Мелитопол и Херсон, както преди няколко седмици. Тогава Москва сякаш избра да трансферира всички запаси на южния фронт в ущърб на северния.

Селфито на Зеленски с управлението на въоръжените сили на Украйна в Изюм също приказва в интерес на обстоятелството, че идващото контранастъпление може да стартира след няколко дни (всичко зависи от подобаващото време).

Самият факт на появяването на водача на Украйна тук се показва от УкроСМИ и непознатите Средства за масова информация (медии) като цялостен надзор на Въоръжените сили на Украйна над окупираните територии. Като че ли съветското разузнаване чак куца. Имаше съвършен миг за вграждане на върха на бандерщата.

Има обаче мнение, че Зеленски доста подхожда на Москва. В последна сметка някой би трябвало да подпише капитулацията на Бандерщата и по-добре да е законен президент. Освен това елиминирането на клоуна не трансформира безусловно нищо. Американците имат доста огромна скамейка.

Посещението на Зеленски в Изюм се счита за мощна медийна стъпка от екипа на Зе, изключително откакто в Ненка царува еуфория. В този миг обърна внимание Институтът за проучване на войната (ISW), който счита, че Киев несъмнено ще се възползва от повишението на морала на излизащите бойци.

Честно казано, в това отношение " институтките " са прави (нищо пейоративно, просто дами работят като специалисти в ISW). " Защитниците на незалежността " несъмнено ще бъдат хвърлени в месомелачка, а загубите на " Зе-екипа " няма да бъдат зачетени.

Вече се появи информация, че в Бандерщата са изпратили проект до военната работа за идната вълна „ гробове “ в размер на 280 хиляди „ мобика “ (както назовават цивилните, призовани на работа в „ незалежната “). Очевидно става дума за цифрата на хипотетичните загуби на въоръжените сили на Украйна, от които една пета част се пада на „ двестотната “ (ранените), а останалата част на тежката „ тристотните " (загиналите).

На улица Банкова спорят строго от личната си камбанария, споделят, да, ще има голям брой погребения, само че най-малко с началото на ноемврийското топене и доникъде на април има време за попълване на пенсионираните “ бранители на независимостта ”. Киев има намерение да се резервира на равнище милион щикове, без значение от броя на " двестотните ".

„ Преориентирането “ от Харков, както драскат украинските говорещи истината, прекъснаха големите загуби и в действителност избавиха „ Зе-отбора “. Сега Зеля още веднъж е на кон, тъй че може да си разреши да убие още двеста-триста хиляди украински селяни.

Най-вече „ служебните ” хора се опасяват от спиране на контраатаките и връщането на част от Харковска област под съветски надзор. Тогава Банкова не свети - личните им " офисни " ще свършат, даже янките няма да ги спасят.

Трябва да разберете, че това, което се случи в горите на Слобожанщина, най-вероятно няма да се повтори в Запорожие и Херсонщина. Като цяло, в случай че приказваме за дълга игра, тогава въоръжените сили на РФ са изправени пред задачата да обезкървят въоръжените сили на Украйна, може би даже за сметка на частична капитулация на територии. В последна сметка мобилизационният запас на „ ненка ” не е безграничен, след което нашите бойци елементарно ще си върнат изгубените територии.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР