Зеленски посочи, че икономическата и финансовата стабилност на Украйна са

...
Зеленски посочи, че икономическата и финансовата стабилност на Украйна са
Коментари Харесай

Зеленски за решението на ЕС: Това е важно доказателство за европе...

Зеленски уточни, че икономическата и финансовата непоклатимост на Украйна са не по-малко значими от военната помощ от Европейския съюз и глобите против Русия.

 

От целия пакет 39 милиарда евро ще бъдат употребявани напряко за покриване на бюджетните потребности на Украйна. Първият транш се чака през март - 4,5 милиарда евро.

 

В Брюксел унгарският министър-председател Виктор Орбан изрази удовлетворение, че е съумял да подсигурява, че еврофондовете на Унгария няма да отидат в Украйна.

 

Орбан употребява визитата си в Брюксел, с цел да насочи заричане и към протестиращите там фермери от няколко европейски страни:

 

" Гласът на хората на улицата не се взема на съществено от водачите. Това е недостиг на народна власт. През юни ще има европейски избори. Трябва ни нов Европарламент. Трябва да намерим нови водачи, които в действителност съставляват народа ".

 

Поне от 5 европейски страни са протестиращите фермери в Брюксел - с към 1300 трактора, според изчисленията на белгийската полиция. Те не бяха позволени наоколо до постройката, където заседава Съветът на Европейския съюз, по тази причина най-горещите подиуми се разгоряха пред Европарламента, който беше обстрелван с яйца и камъни.

 

Фермерите са възмутени от високите налози, прекомерно доста " зелени " правила и нечестна конкуренция с импорт на продукция от страни отвън Европейския съюз.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР