"Зеленото" родолюбие е родолюбие, защото това е нещото, което завещаваме

...
"Зеленото" родолюбие е родолюбие, защото това е нещото, което завещаваме
Коментари Харесай

Джамбазки: Не може чужденци да искат оставки у нас - аз искам ли на Меркел оставката?

"Зеленото " родолюбие е родолюбие, тъй като това е нещото, което завещаваме на българското потомство. Ние се стараем да вършим това – гледаме да сме повече в природата, по-малко на жълтите павета, за разлика от нашите съперници. Това сподели в предаването Панорама по Българска национална телевизия евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки.

Категорично застрояването на 48% от Пирин е неистина и химера и няма да се случи. Това е неописуема нелепост, акцентира той.

Евродепутатът Ска Келер приказва за България, само че не приказва за Германия, където за 2 година са издигнати 14 нови лифта и е планувано строителството на още 20. Най-големият лакмус е да срещне хората в Банско и Кресна, тъй като вторият въжен превоз в Банско значи икономическо развиване, съобщи евродепутатът.

Ние споделяме, че опазването на българската природа е работа на българските жители – няма потребност някой извън да идва и да ни споделя по какъв начин да го вършим. Не може да идват евродепутати от чужбина и да желаят оставката на български министри. Те не са български гласоподаватели и не са дали своят вот за тези политици. И аз да вземем за пример не гласоподавам в Германия, само че не вървя да желая оставката на Меркел, акцентира Ангел Джамбазки.

По думите подписването на контракта за добросъседство с Македония е огромно достижение за страната ни. В Македония към този момент осъзнават, че би трябвало да подават братска ръка на България. Това е единственият им късмет да влязат в Европейския съюз, уточни евродепутатът.

Балканският кулоар Изток-Запад би трябвало да бъде издигнат. Не можем да позволим Балканите да остават "черна дупка " и "сива зона " в Европа, сподели още Ангел Джамбазки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР