Зелената сделка е смърт за българската икономика, ако не искаме

...
Зелената сделка е смърт за българската икономика, ако не искаме
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Зелената сделка е смърт за българската икономика

Зелената договорка е гибел за българската стопанска система, в случай че не желаеме сърцето на България да спре да бие, ТЕЦ-овцете би трябвало да продължат да работят, до момента в който не се изчерпят залежите от лигнитни въглища в Маришкия басейн. Това сподели в Стара Загора водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов, който се срещна със симпатизанти в града, съобщи Българска телеграфна агенция.

Според него находища има до края на столетието, само че има и доста такива, които да продължат да се разкриват в посока към турската граница.

" Ние се оповестяване освен против закриването им, само че и за разкриването на нови ", съобщи той. Лидерът на " Възраждане " счита, че " хората, които подписаха Плана за възобновяване и резистентност, би трябвало да влязат в пандиза за национално изменничество и за измяна на държавните ползи ".

" Европейският съюз в този си тип не може да продължи да съществува. Особено откакто през днешния ден оповестиха, че ще желаят да се преразпределят облагите на енергийните производители ", счита Костадинов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР