Здравните власти в гръцкия град Солун са под тревога днес,

...
Здравните власти в гръцкия град Солун са под тревога днес,
Коментари Харесай

Съмнения за пациент с коронавирус в Солун

Здравните управляващи в гръцкия град Солун са под паника през днешния ден, откакто мъж е бил признат в болница в града със признаци, наподобяващи тези на смъртоносния ковид, който умъртви над 170 души в Китай, оповестява в. " Катимерини ", представен от Българска телеграфна агенция.

Според шефа на болничното заведение пациентът е мъж на междинна възраст, който сега минава през медицински проучвания и е подложен под карантина. ДНК-проба от пациента е изпратена в Института " Пастьор ", с цел да се откри дали става дума за ковид или елементарен грип.

Междувременно броят на умрелите от грип в Гърция от октомври до момента доближи 21 души, като осем смъртни случая са регистрирани през последната седмица, съгласно данни на Националната организация за публично здраве.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР