Здравните експерти в Гърция предупреждават за четвърта пандемична вълна в

...
Здравните експерти в Гърция предупреждават за четвърта пандемична вълна в
Коментари Харесай

Експерти предупреждават за четвърта вълна на коронавируса в Гърция

Здравните специалисти в Гърция предизвестяват за четвърта пандемична вълна в страната, в случай че хората над 60 години останат неимунизирани и корона-партитата продължат през лятото.
Председателят на лекарите от болничното заведение в Атина-Пирея Матина Пагони прикани жителите на възраст над 60 години да се имунизират, с цел да може страната да избегне.
 Българските жители могат да влизат в Гърция и с Цифров документ на Европейски Съюз Българските жители могат да влизат в Гърция и с Цифров документ на Европейски Съюз
Българските жители при влизане в Гърция могат да показват и Цифров документ на Европейски Съюз за COVID-19. Това сочат данни за ограниченията против...
Говорейки пред телевизия “Скай “, Пагони сподели, че сега степента на имунитет е към 22%. Целта е 50% в края на юни и 75% в края на август, както и 80% при започване на септември.
Разпространението на имунизациите би трябвало да продължи с бързи темпове и възрастовите групи над 60 години би трябвало да се имунизират допустимо най-скоро, сподели експертът.
„ Тези, които не са били имунизирани, няма да могат да отидат на никое място през зимата “, предизвести тя, базирайки се на привилегиите за изцяло имунизирани, планувани от гръцкото държавно управление.
По отношение на по този начин наречените корона-партита, Пагони предизвести, че в случай че те продължат,
 От на следващия ден: Влизаме в Гърция и с негативен бърз тест От на следващия ден: Влизаме в Гърция и с негативен бърз тест
Облекчение за туристите в Гърция. Властите в южната ни съседка оповестиха, че от на следващия ден на тяхна територия ще се позволяват и лица с отрицател...
„ В тези празненства човек предава вируса на 100 души “, сподели тя, наблягайки отговорността управляващите да предотвратят това.
Пагони акцентира: „ Всички би трябвало да осъзнаем, че в случай че не сме деликатни и не се имунизираме, няма да излезем от пандемията “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР