Здравко Димитров даде специално интервю за коментира трансфера си в

...
Здравко Димитров даде специално интервю за коментира трансфера си в
Коментари Харесай

Димитров обеща, че вече ще мисли само за футбол

Здравко Димитров даде особено изявление за разяснява прехвърлянето си в турския Сакаряспор. Атакуващият състезател е безапелационен, че е направил добра стъпка в своята кариера.

" Искам да кажа, че съм доста удовлетворен от тази стъпка в моя живот и кариера. Имам опция да се развъртвам зад граница както казахте. Надявам се да ми се усмихне шансът и да направя една стойностна и хубава кариера и хората да ме помнят с моите качества и положителни игри ", съобщи крилото пред сътрудниците от dsport.

" Нивото в Сакаряспор е доста високо. Няколко пъти по-високо от нашето. Всички в клуба ме одобриха доста добре. Имаме доста хубави условия за тренировки, като футболна база и терени. Направих дебют, да. За мое благополучие, победихме. Играх 15 минути и мисля, че се включих доста добре. Атмосферата на стадиона също беше неописуема с доста почитатели и доста хубава страст. Надявам се в идващия мач в събота отново да вземем трите точки.

Искам да благодаря на Спартак Варна, че ми подадоха ръка в този сложен за мен миг. Знаете, че седем месеца бях отвън терените по едни или по други аргументи. Много съм признателен на управлението, на щаба, който беше тогава и на настоящия щаб. Те тогава ми подадоха ръка. Мисля, че съм се отблагодарил уместно, тъй като дадох всичко каквото мога. Искам да им благодаря и в този момент, че не ми направиха пречка. Ако бяха споделили " не ", прехвърлянето ми в Турция нямаше да се реализира. Искам да благодаря и на Левски, тъй като и те м влязоха в състояние и ме пуснаха без проблеми. Всичко си зависи от мен. Пожелавам на Спартак Варна да се избави, ще ги проследявам изкъсо и на Левски да стане първенец.

Ще се абстрахирам от доста неща, които ме разсейваха в България. Това е доста хубава стъпка, мисля единствено за футбол и за тренировки. Изцяло главата и тялото ми са ориентирани към футбола. Ще давам всичко от себе си, ще се стремя да играя мощно. Ако треньорът на националния тим реши, постоянно съм на линия ", сподели още Здравко Димитров.
 Здравко Димитров ще има нов треньор в Сакаряспор
Здравко Димитров ще има нов треньор в Сакаряспор

А още не е дебютирал за " зелено-черните "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР