Здравият разум в здравните мерки - това е най важният

...
Здравият разум в здравните мерки - това е най важният
Коментари Харесай

Доц. Кунчев: Ще налагаме глоби, докато ги научим да се държат както трябва

Здравият разсъдък в здравните ограничения - това е най значимият въпрос. Ние можем да кажем единствено кои ограничения са ефикасни, само че не можем да ги наложим принудително. Ако на човек не му пука, и се държи несъответстващо, той основава риск за себе си, за околните си и обществото. Има случаи на прикриване на информация, само че всеобщо хората са съзнателни. Проблемът са по-младите , рискът за тях е най-малък и това, че го карат леко им дава самочувствие и липса на боязън. Това сподели пред Българска национална телевизия основният здравен контрольор доцент доктор Ангел Кунчев.
" Този, който съблюдава разпоредбите, съблюдава и 3-те Д. Този, който не съблюдава - отиваме към този момент към 4-тото К - надзор. Ще постановяваме санкции до момента в който ги научим да се държат както би трябвало . ", закани се специалистът.
Утре следва край в българското футболно състезание: " Наказания има, само че в случай че хората се държат безконтролно, какво значение има потенциала, в случай че вие се съберете на едно място. Утре има край. Не желаеме да пречим на естествения живот, само че в случай че обаче не ги съблюдават – ще ги върнем разпоредбите. Не е въпрос единствено за футбол... Имаме случай майка и татко позитивни и пращат детето на детска градина – това е безконтролно държание. Или – рокерски събор се провежда – това е безконтролно държание. ", разяснява още доц Кунчев.
Очаквайте детайлности.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР