Здравейте! Направихме кратко видео в подкрепа на децата, които бяха

...
Здравейте! Направихме кратко видео в подкрепа на децата, които бяха
Коментари Харесай

Покъртително ВИДЕО в подкрепа на жертвите на агресивните роми в Асеновград се завъртя в мрежата! Спиш ли спокойно, българино?!

„ Здравейте! Направихме малко видео в поддръжка на децата, които бяха бити от ромска група преди няколко дни в Асеновград. Много бихме се радвали, в случай че помогнете с разпространяването му, с цел да доближи до колкото се може повече дейни жители! ” Видеото е предизвикано от събитията през последните дни в Асеновград. Текстът в клипа е зовящ и заявява желанието на създателите му да се чуе думата им. А тя е за смяна, написа Трафик нюз бг.
Здравей, българино! Спа ли умерено нощес? Защото аз не. Защото в мен живее боязън, тъй като в мен седят усеща, които ме унищожават. Защото аз и ти позволихме невъзможното да се случи. Защото аз и ти си мълчахме. Защото аз и ти се интересувахме единственото от протичащото се зад нашата врата. Време е, българино! Време е да покажем, че нашата дума има тежест. Време е да вземем нещата в свои ръце. Време е нашите деца да порастват спокойни. Време е за смяна. Аз ще бъда там. А ти?



Припомняме, че на 26 юни 2017 година породи спор сред две групи в региона на язовир „ 40-те извора “ край Асеновград, който прерасна в всеобщо сборичкване на разнообразни места – край язовира, по-късно в центъра на Асеновград и край болничното заведение. Пострадали са седем лица, които са били откарани в болница за обзор. По делото са назначени съдебно-медицински експертизи за нанесените телесните повреди на потърпевшите, като досега е открито, че един от тях е с фрактура на китката на ръката, а различен с два счупени прешлени.

Днес задържаните за побоя в Асеновград застанаха пред съда. С ескорт от защита те дойдоха в асеновградския съд. Арестуваните са с маски, тъй като по информация на правосъдна защита в ареста има морбили. Те резервираха цялостно безмълвие. Освен тях сега се търсят още две лица, за които е открито, че са взели участие в нападението.

Срещу деветте лица са повдигнати обвинявания за безчинство. Срещу двама от тях - Васил и Абдраман, са повдигнати обвинявания и за причиняване на междинни телесни повреди на две лица по хулигански подбуди, като действието е осъществено в съучастничество.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР