Здравейте, казвам се Ася. Днес искам да ви разкажа за

...
Здравейте, казвам се Ася. Днес искам да ви разкажа за
Коментари Харесай

Стилист направи на 70-годишна жена подмладяваща прическа, за да може отново да се почувства 30-годишна

Здравейте, споделям се Ася. Днес желая да ви опиша за историята на чудесното преобразяване на 70-годишната Бевърли Уилсън.

Бевърли през целия си живот беше радостна и енергична жена. Наскоро тя претърпя интервенция на рамото, тъй че към момента не е в положение да се грижи за косата си и да се гримира независимо.

И тя реши да си вземе самолетен билет и да взе участие в проекта  „ Превъплъщение “ на известния стилист Кристофър Хопкинс.

Хопкинс се занимава с превъплъщението на дамите повече от 30 години, това е неговото занимание и е главното занимание. Ще покажа няколко образеца за работата му и по-късно ще преминем към героинята.

1.

2.

3.

Но да се върнем още веднъж към нашата героиня Бевърли. Ето какво сподели тя:

„ Реших, че щом една жена от Обединеното кралство може да отиде до Америка в името на превъплъщението, значи мога и аз да си взема самолетен билет и да бъда при вас след два часа и половина. “

Бевърли към момента се усеща на 30 години, споделя, че през целия си живот е била доста дейна и радостна.

Въпреки това, тя към този момент има бяла коса и би желала да я боядиса. Косата й я подстригаха и я боядисаха, Направиха й лек грим.

4.

Дъщеря й също пристигна с майка си да я поддържа морално. Тя беше сюрпризирана от превъплъщението. Когато Бевърли видя себе си в отражението на огледалото, тя не можеше да повярва на очите си. Тя сподели, че сходни промени ще й оказват помощ да се усеща още веднъж млада и енергична, макар интервенциите и здравословните й проблеми.

5. 

Отдалече не се различавате изключително добре коя от тях е по-възрастна: дъщерята или майката. Внучката и цялото й семейство също бяха възхитени от превъплъщението, само че на тях им бяха показани единствено фрагментите „ преди ” и „ след ”.

6.

7.

8.

9.

Внучката благодарение на видеоразговор прави оценка превъплъщението на баба си. Харесва го.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР