Здравейте, като Ваш редовен читател, бих искал да Ви запозная

...
Здравейте, като Ваш редовен читател, бих искал да Ви запозная
Коментари Харесай

Пловдивчанин описа неприятна случка в обществения транспорт

Здравейте, като Ваш постоянен четец, бих желал да Ви срещна с това, което ми се случи една заран преди броени дни. Така пловдивчанин стартира сигнала си до Plovdiv24.bg . И прибавя: "От близо две години избрах да пребивавам в Цалапица, с цел да разтоваря от огромния град. Работя в Пловдив като "Човешки запаси " в интернационална одиторска компания "Kreston " и всеки ден пътувам с рейс от публичния превоз от екологична позиция и рядко употребявам персоналния си автомобил.
Транспортът от и за Цалапица е регулярен - потегля рейс на всеки час, компанията транспортьор е "Хеброс бус ". Миналата седмица рейсовете, които потеглят от Цалапица в 8:00 часа, с които нормално пътуват 30-35 индивида, най-вече възрастни хора, са с потенциал 20 индивида. Лесно можете да се сетите, че 10-15 индивида пътуват прави (разстоянието от Цалапица до Пловдив е 20 км). Няколко пъти съм се обръщал към управата на "Хеброс бус ", от там ми дават отговор: "Законът разрешава до 30 км транспортиране на правостоящи и в случай че имаш недоволства, обърни се към Тотев ". Наистина ми е забавна каква е неговата позиция, като не забравяме, че и рейсовете по този маршрут се карат от шофьори-пенсионери и непрестанно закъсняват с 20 минути, за което също сме се обръщали към управата на превозвача, само че смяна няма. 
Онази заран - на 19 октомври, пътувайки още веднъж с този рейс, още веднъж беше препълнен и нещото, което ме накара да се обърна към вас, беше това, че възрастни хора пътуваха 20 км прави, аз и всички по-млади предостъпихме местата си, само че те не стигаха. Най-покъртителното беше, че в рейса бяха пратили една жена от администрацията на "Хеброс бус " (нещо като контрол), която от самото начало стоеше на мястото за инвалиди и не благоволи за стане, даже откакто й направих забележка. 

Когато се развиках и й споделих "За каква се мислиш та стоиш на това място, а старата жена права? ", тя най-нахално ми отговори "Т'ва ми е работата ". Може ли някой да ми изясни каква е тази работа, на която ги назначават от "Хеброс бус ", където се изисква да стоят на мястото за инвалиди, гледайки възрастни хора по какъв начин 20 км, едвам стоят прави в рейса??? Много Ви апелирам за внимание по случая! Аз стоя с името си зад всичко казано. Благодаря авансово за отделеното време! ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР