Здравето в пълния му смисъл – физическо и психическо, е

...
Здравето в пълния му смисъл – физическо и психическо, е
Коментари Харесай

3 пренебрегвани риска за вашето здраве

Здравето в цялостния му смисъл – физическо и психическо, е основата, върху която всеки човек би трябвало да стъпи, с цел да гради щастливия си живот.

Храните се със здравословни храни, спортувате постоянно, само че все пак не се чувствате толкоз добре, колкото ви се желае? Вероятно има нещо, което пропускате във връзка с вашето здраве. Научете повече за 3 подценявани риска за здравето, на които също би трябвало да обърнете внимание:
Неадресирана контузия
В последните години от ден на ден се обръща внимание на психическото здраве на индивида, както и става все по-видна неразривната връзка сред него и физическото здраве. Ето за какво няма по какъв начин да сте изцяло здрави, в случай че към момента във вас живее неадресирана контузия. Повечето хора са претърпели някакво травматично събитие в даден миг от живота си, само че огромна част от тях избират да подтиснат претърпяното. Травмата обаче въздейства и върху физиологията на индивида, нанасяйки вреди в тялото и повишавайки равнищата на инфектиране. Важно е да се посочи, че не всеки път контузията е разследване на някакво пагубно събитие, в доста случаи е нещо доста по-фино. Във всеки случай обаче насъбраните отрицателни страсти в тялото би трябвало да бъдат освободени, с цел да бъдете в действителност здрави.



Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР