Здеховски е от ЕНП. Той водеше груата евродепутати преди време,

...
Здеховски е от ЕНП. Той водеше груата евродепутати преди време,
Коментари Харесай

На Здеховски не му дреме за българите, но защо Дончев се чуди за Винету, това е въпросът

Здеховски е от ЕНП. Той водеше груата евродепутати преди време, която посети България, с цел да ревизира дали Борисов е задържан законно, а в този момент се оказва, че и други работи е свършила.

След днешната „ вест “ за чекмеджето зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев споделил, съгласно него изобретателно: Тук единственото, което се двоумя, е дали истината е излязла рано, или е излязла късно. Искрено се надявам това да е единствено началото.

Дончев си задава въпрос, на който знае отговора.

Томаш от ЕНП да прави експертиза на видеа, в които се вижда деградацията на министър председател от ЕНП, е все едно същата експертиза да се разпореди на Томислав от ГЕРБ. Или на Иван Гешев.

Томаш Здеховски подозира, само че Томислав сигурно знае, че пачките и кюлчетата в чекмеджето са действителни и са капка в океана от милиарди, откраднати от всички българи.

На Томаш му е през оная работа, че България е последна по всички витални индикатори в Европейски Съюз, тъй като неговата Чехия е надалеч напред. Но Томито от ГЕРБ знае чудесно, че сме на дъното поради „ политиката на чекмеджето “, рекета, присвояването на бизнеси, премахване на съперници посредством прокуратура, Национална агенция за приходите, секрети служби, КПКОНПИ и прочие Т.е. на управническия модел на Борисов.

На чеха от Екологичен потенциал и ЕНП не му дреме, че в случай че ГЕРБ и Борисов се върнат във властта това ще е погребален ден за всички българи. Той ще пие една студена бира, ще се оригне тактично и ще означи, че това си е работа на българите. И ще е прав.

Но Томито Дончев няма какво да се чуди: всичко, което знае и си е помислил за това по какъв начин записите станаха „ манипулирани “ е правилно. Както е правилно, че един ден освен Борисов, само че и той ще дава отговор пред съда за злокобни злоупотреби с парите на хората. Дори единствено потъналите милиони в бездънната каца, кръстена „ електронно държавно управление “, са задоволителни да се извърши същинско следствие и отговорните за неуспеха да понесат отговорност.

Удобно, само че наивно е от ГЕРБ да се доверяват преждевременно на Томаш Здеховски. Пред чешката медия forum24.cz през 2020 година той декларира във връзка еврокомисия, която ще ревизира сигнали за злоупотреби с евросредства и пари на европейските данъкоплатци от държавното управление в Прага, че някои от членовете на групата са под напън за да бъде злепоставена Чехия… Значи ли това, че групата, която Здеховски водеше в София също е била под напън с цел да бъде избавен Борисов?

Здеховски е прочут също с обвиняванията си към чешките медии, че част от написаното от тях се нуждае от " поправяне ". Те му отвръщат уместно.

През 2021 година чешки издания разказват екзотично посещаване на евродепутата на Малдивите, където бил настанен в един най-скъпите хотели…

Ей такива работи.

Но на въпроса: Чист като момина сълза ли е към този момент Бойко Борисов? Има ли някой в ГЕРБ, който е подготвен да отговори?

Винету, вождът на апачите е споделил: " Има жестоки санкции, само че най-жестокото от всички е проговорилата съвест. Тя гризе душата всеки ден ".

Вождът на апашите обаче е спокоен - той не знае, че има такова нещо като съвест.

И тъй като имаме воин чешки евродепутат, е редно да си припомим един епизод от живота на Швейк, разказан от Хашек: " Питате къде е тоалетната? Дали зад това не се крие нещо по-голямо? - попита вахмистъра Швейк. " Съвършенно прав сте, господин вахмистър. Наистина потребността ми е " огромна "...

Емил Азар
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР