Заявлението на Димитър Бербатов до Търговския регистър да бъде вписан

...
Заявлението на Димитър Бербатов до Търговския регистър да бъде вписан
Коментари Харесай

Съдът спря вписването на Димитър Бербатов като президент на БФС

Заявлението на Димитър Бербатов до Търговския указател да бъде вписан като президент на Българския футболен съюз бе спряно от Софийски градски съд след тъжба от страна на сегашното управление на централата.

Във вторник вечерта Бербатов и екипът му подадоха документи до Агенцията по вписванията, с цел да бъдат вписани решенията от извършения от тях конгрес на БФС на 18 март в това число записването на новия президент и Изпълнителен комитет на организацията. Още през днешния ден от БФС са обжалвали посредством члена на Изпълкома Емил Костадинов, а от Софийски градски съд са приели жалбата, защото сега тече правосъдно произвеждане по отношение на конгреса на 18 март.

" Налице е висящо преюдициално исково произвеждане по предявени искове за анулация на всички решения на извършено Общо заседание на сдружението на 18.03.2022, в това число тези обуславящи вписването на смяната в декларираните условия (за избор на нов представляващ сдружението и членове на управителния му орган) ", се споделя в решението на съда.

Днешното определение на Софийски градски съд може да се апелира пред Софийска апелативен съд в едноседмичен период.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР