Заявих в четвъртък и петък пред Божков и Попов, че

...
Заявих в четвъртък и петък пред Божков и Попов, че
Коментари Харесай

Наско Сираков: Това, което се случи с Левски беше подигравка

Заявих в четвъртък и петък пред Божков и Попов, че съм подготвен да получа акциите не Левски. Това, което се случи с "Левски " беше насмешка с името на апостола, със основателите на тима и Георги Аспарухов. Акциите на Левски не са оръжие, а инструмент. Това съобщи пред БТВ легендата на Левски - Наско Сираков.

"Знаех, че Борисов няма да вземе акциите на клуба. Той нямаше и право да ги вземе - той е министър-председател на всички клубове. Щеше да влезе в спор на ползи. Готов съм да получа акциите на "Левски ", разкри още той.

Божков трансферира акциите на "Левски " на Бойко Борисов

"Времето изтича. Не можем да спасим клуба без акциите. Темата с акциите би трябвало да се почисти ", добави Сираков.

"Нека Божков и Попов да създадат последна крачка, с цел да трансферират акциите ", разяснява легендата на тима и разкри, че няма заричане за акциите на "Левски ".

Припомняме, че единствено преди дни предприемачът Васил Божков разгласи, че трансферира акциите на ПФК "Левски " на премиера Бойко Борисов. Журналистът Сашо Диков, в ролята си на пощальон на Божков, персонално опита да съобщи на Борисов акциите, само че министър председателят ги отхвърли.

Срещу Васил Божков са повдигнати 11 обвинявания за началник на незаконна група, за насила, за изнудване, за опит на рушвет на длъжностно лице, за подбуждане на закононарушение по работа и други действия. Освен това е разследван и за организирането и ръководенето на незаконна група, обвързвана с убийства, изнасилвания и принуди. Веднага след първото обвиняване Божков изчезна. Малко по-късно се разбра, че той е в Обединените Арабски Емирства - Дубай.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР