Завладяващият глас и покоряващата усмивка на Орлин Павлов ще зарадват

...
Завладяващият глас и покоряващата усмивка на Орлин Павлов ще зарадват
Коментари Харесай

Орлин Павлов с концерт в Пловдив на 5 октомври

Завладяващият глас и покоряващата усмивка на Орлин Павлов ще зарадват многочислените почитатели с национално турне през есента!

Началото ще бъде сложено на 1 октомври 2018 година с първия му огромен независим концерт в Зала 1 на НДК. Турнето продължава с концерт в Пловдив на 5 октомври в комплекс С.И.Л.А., следва Бургас на 13 октомври в Държавната опера и Варна на 15 октомври във Фестивален и конгресен център. Последната закрепена дата е 20 октомври, когато Орлин Павлов ще излезе на сцената в ДКС “Васил Левски " във Велико Търново.

Един от най-чаровните и артистични реализатори на българската музикална сцена ще показа пред публиката най-емблематичните си шлагери и обичани от всички песни, както и новия си албум, който напълно скоро ще бъде реалност. Турнето и албумът носят заглавието “Още малко... " на едноименното парче, изпълнявано от Орлин, което влезе в сърцата и домовете на хората с хитовия ефирен сериал на bTV “Скъпи наследници ".

За да е цялостна страстта на сцената, дружно с него ще излязат едни от най-хубавите български музиканти, с които Орлин Павлов към този момент приготвя безкомпромисно музикално прекарване.

“Поп концерт с другари, щипка джаз и капка “Каффе ". Това е магията, която ме носи към този момент 15 години и която ще претворя на сцената ", споделя самият той.

Билетите за всички градове към този момент са в продажба и могат да се закупят в мрежата на Eventim.bg.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР