Завеждам дело срещу министъра на икономиката и индустрията Корнелия Нинова

...
Завеждам дело срещу министъра на икономиката и индустрията Корнелия Нинова
Коментари Харесай

На шефът на „Кинтекс” му дойде до гуша: Давам Нинова на съд! Внушава и говори неистини

„ Завеждам дело против министъра на стопанската система и промишлеността Корнелия Нинова за следващите лъжи, изречени по мой адрес, в които замесва „ Кинтекс “ ЕАД ”. Това заяви изпълнителният шеф на сдружението Александър Михайлов.

Поводът за реакцията му са думите на вицепремиера Нинова пред медии през днешния ден, че е поискала освобождението му, тъй като „ до момента в който е шеф на „ Кинтекс “, взе участие в други компании с предмет на активност търговия на оръжие и е трансферирал контракти към тях “.

„ Докато до този миг министър Корнелия Нинова правеше единствено внушения, в този момент към този момент споделя откровени лъжи и това ще стане ясно в съда. Тъй като всяко дело лишава време, а за мен е значимо да се разбере цялата истина, ще дам всички обстоятелства още в този момент “, показва Александър Михайлов в публично изказване до медиите.

По думите му при назначението си той има две компании, регистрирани в комерсиалния указател.

Припомняме, че вицепремиерът и изпълнителният шеф на ДКК Смиляна Нитова изненадващо посетиха държавната компания „ Кинтекс “ ЕАД през вчерашния ден.

На 18 април пък Нинова заяви, че уволнява управлението на сдружението поради „ изводи на Инспектората на министерството за редица нарушавания и спор на ползи на изпълнителния шеф “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР