Заведете мама и татко на ски в планината през февруари

...
Заведете мама и татко на ски в планината през февруари
Коментари Харесай

Ски ваканция през февруари на промоционални цени в Мальовица

Заведете мама и баща на ски в планината през февруари

За да прекарат прелестно зимата и да са на пресен въздух доста от децата мечтаят родителите им да ги заведат в планината, където да играят на воля на снега или да се спускат със ски, сноуборд или шейни.

От ски курорт Мальовица оферират специфични пакети за нощувки и каране на ски от цялото семейство през целия февруари, когато и зимната завивка е най-дебела.

Ски пакет Семейство е единствено 84 лв. на човек дневно и включва настаняване със закуска в напълно обновенуя хотел Мальовица, отличаващ се с великолепен ресторант и новоизграден уелнес център с панорама към връх Мальовица. Получавате и 2 безвъзмездни въжен превоз карти за деца от 7 до 12 години при закупуване на 2 целодневни въжен превоз карти за възрастни. През целия сезон всички деца до 7 години употребяват ски оборудванията в курортен комплекс Мальовица гратис.

Офертата се предлага за делнични дни през целия месец февруари при запазване на най-малко 4 нощувки.

„ Препоръчвам Мальовица като чудесно място, на което да заведете своите деца! Тук липсват огромните тълпи и няма скупчвания, които основават предпоставки за заразяване. На Мальовица можете да се насладите на чист въздух, натурален сняг в огромни количества и същинско спокойство измежду красивата природа! Тук съблюдаваме всички противоепидемични ограничения и не вършим компромис със здравето на нашите посетители! “ сподели Янко Аврамов от комплекс Мальовица.

Представителят на комплекс Мальовица съобщи, че спазването на санитарно-хигиенните ограничения и разпоредбите за сигурност са причина за продобиване на доверието на гостите.

„ В момента изискванията за ски и сноуборд са отлични заради падналия сняг! Снежните спортове са доста значими за здравето на хората, тъй като закаляват. С наслада виждам какъв брой деца със ски има този сезон. “ сподели Янко Аврамов.

Лекари и спортисти също предлагат планината за пътувания и отмора по време на идващата междусрочна почивка за учениците. Условията за туризъм и бели спортове са отлична опция за упрекване на здравето в условия, гарантиращи сигурност и сигурност.

„ Доведете децата си на Мальовица без терзания и без риск за здравето им, с цел да събират мемоари от хубостта на българската природа и им осигурете почивка надалеч от електронните устройства! “ сподели Янко Аврамов.

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР