Завърши цялостният ремонт на залата в СК Пирин“, след дни

...
Завърши цялостният ремонт на залата в СК Пирин“, след дни
Коментари Харесай

Баскетболът в Благоевград с обновен дом!

Завърши цялостният ремонт на залата в Семеен кодекс „ Пирин “, след дни в нея ще се организира и съревнование от календара на Българската федерация по баскетбол

Баскетболната зала в Семеен кодекс „ Пирин “ към този момент е с нова съвременна визия. Тренировъчните процеси на място са обновени, a на 6 ноември (неделя), там ще се организира и съревнование от календара на Българската федерация по баскетбол.

При осъществените ремонтни действия настилката в помещението е напълно изциклена и лакирана отначало, направени са нови контури на игрището за баскетбол и волейбол. Демонтирани са старите кошове, които не дават отговор на нормативните условия, като са сложени нови 6 стоящи коша и 2 спомагателни, висящи от тавана. В залата е конфигурирано и ново табло, показващо резултатите от спортните срещи и времетраенето на играта. Пребоядисани са стените, таваните и скамейките, инсталирано е и ново LED осветяване, което разрешава добра видимост за спортистите и за публиката. По време на ремонтните действия са сложени и мрежи за предотвратяване на прозорците.

Средствата за  възобновяване на помещението са изляло подаяние от благоевградския бизнесмен Георги Спасов, вследствие на положително съдействие сред бизнес и Община.

Преди да започват дейностите, кметът на Благоевград Илко Стоянов разясни, че залата остава напълно общинска, като донорът не чака нищо в подмяна.

Кметът на Благоевград и неговият екип поставят съществени старания за развиването на спорта в Благоевград, като редом с организирането и провеждането на спортни прояви, непрестанно се усъвършенства спортно-техническата база на територията на общината.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР