Завърши работната срещу между експерти на БСП и ИТН. Те

...
Завърши работната срещу между експерти на БСП и ИТН. Те
Коментари Харесай

Пламен Николов: Постигнахме сближаване с БСП по почти всички въпроси

Завърши работната против сред специалисти на Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ. Те са обсъждали целите, върху които ще работи едно бъдещо ръководство и са се разбрали по огромна част от тематиките.

Предстои да бъде подписан и някакъв тип документ, който да подсигурява, че контрактуваните тематики ще бъдат спазени.

" Успяхме да реализираме доближаване по съвсем всички въпроси, които представляваха усложнение сред нас. Мисля, че постигнахме такова единодушие и напълно скоро ще обявим безспорните елементи по какъв начин тъкмо това ще се случи и това, което желая да кажа е, че следва да намерим политическите измерения по какъв начин ще се случи, желая да кажа дали ще ги публикуваме, дали ще ги прочетем, по какъв метод ще се случи това ", сподели претендентът за министър председател от Има Такъв Народ Пламен Николов.

" Точно това беше задачата на тази среща, да доизясним всичките тези цели в политическата декларация, след което ще ви срещнем с детайлности за това какво сме постигнали в обособените браншове - опазване на здравето, обучение, обществена политика и т. н., след което към този момент другото ще бъде намиране на формата за публично взаимоотношение ", съобщи от своя страна Христо Проданов - народен представител от ПГ на " Българска социалистическа партия за България.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР