Завърналият се в efbet Лига Септември (София) има интерес към

...
Завърналият се в efbet Лига Септември (София) има интерес към
Коментари Харесай

Новак в елита взема футболист на Фенербахче

Завърналият се в efbet Лига Септември (София) има интерес към 19-годишния бранител на Фенербахче Реджеп Ефе Коджак. За това призна треньорът на столичния отбор Славко Матич.

„ Гледах му три мача, само че той ще пристигна на проби. Искам да се срещна с качествата му онлайн. Има вид да тестваме още 4-5 момчета “, призна сръбският експерт пред „ Тема Спорт “.

„ Приоритет са ни българските футболисти, само че когато не можем да намерим нужната класа, за дадена позиция в България, се обръщаме към чужденци. Гледаме единствено прилежащите страни, тъй като желаеме новите момчета да са с непосредствен нрав и по опция да няма огромна езикова преграда “, добави треньорът на Септември.

„ Почти несъмнено ще притеглим централен бранител и халф от Сърбия, както и хърватски централен нападател Съобразяваме с нашите финансови благоприятни условия. Уважаваме всеки лев, който нашият покровител Румен Чандъров вади от джоба си. За нови попълнения мога да смятам Здравко Димитров и Митко Костадинов. Имат страхотни качества и ще им подадем ръка в сложен миг “, съобщи Славко Матич.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР