Завада ли се сватба в къщата? Годежен пръстен вече грее

...
Завада ли се сватба в къщата? Годежен пръстен вече грее
Коментари Харесай

Ще има ли сватба във „Вип Брадър“? Алекс Богданска и Даниел Петканов се Сгодиха!


Завада ли се женитба в къщата? Годежен пръстен към този момент грее на ръката на Алекс Богданска, а всички съквартиранти са притаили мирис и чакат да чуят „ Менделсон “ в околните седмици.

Моделката получи пръстена обаче не от новото си- остаряло гадже, а от … Енджи Касабие. Ливанката подари пръстена на Алекс, тъй като видяла за първи път същинската обич сред нея и Даниел и им пожела да се оженят.

Александра се врече във безконечна честност на Лудия кореспондент и даже му предложи да се оженят, до момента в който са още в къщата, с цел да не се тормозят, когато излязат на открито. Той й съобщи, че не си представял да се ожени за нея, само че знае ли се…

Щастливата двойка обаче към този момент си има и врагове в къщата. Цуни непрекъснато се пробва да настройва Даниел Петканов против обичаната му, като му споделя с кой и къде спала. Плейбоят даже се хвалеше пред съквартирантите, че излизал с Александра. Но моделката го сложи натясно и в наличието на Даниел той отхвърли да са се виждали в миналото онлайн.

Другият зложелател на влюбените е… Сашка Васева. Дупнишката примадона непрекъснато злослови против хубавицата и я укорява, че употребява възприятията на Даниел Петканов, с цел да стане още по- известна и да си почисти името.

Факт е, че и Цуни, и Сашка получиха по една номинация от Богданска. Плейбоят доста се засегна, че моделката го дефинира като „ селска клюкарка “ и съобщи, че въобще не й харесва като мъж. А за Сашка Васева сподели, че е доста мързелива. Засегнатата фолк ветеранка стартира да чете лекция на моделката, че не било хубаво по този начин да приказва за Цуни, тъй като бил ерген и никоя нямало в този момент да го изиска.

Враговете на Алекс и Дани са доста подли, само че пък орисницата им Енджи Касабие тотално ги обезврежда с годежния пръстен. Диетоложката ги посъветва да не обръщат внимание на хората на открито, а да се борят в името на възприятията си.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР