Затворник от Сирия избяга от общежитие в Стара Загора. Той

...
Затворник от Сирия избяга от общежитие в Стара Загора. Той
Коментари Харесай

Издирват затворник от Сирия, избягал от общежитие в Стара Загора


Затворник от Сирия избяга от общежитие в Стара Загора. Той е излежавал присъда за обир от година и половина. 32-годишният Абдо е със статут на емигрант и живее в България от 2108 година. Преди пандиза е имал фризьорски салон в Харманли. Осъден е през 2021 година и изтърпява наказването си от началото на тази година. Вчера, откакто е метял към пандиза, не се е върнал от работа. Обявен е за общодържавно търсене.

„ От 3 октомври тази година работи непринуден труд неплатен на работен обект в неохраняемата част на затворническото общежитие “, съобщи Мария Павлова, заместник-министър на правораздаването.

На такива обекти работят лишени от независимост, които са със междинен към невисок риск, заради което те излизат и се връщат от работен обект без защита.

„ Отклонението от общежития от открит вид е по-лесно от местата със закрит вид, тъй като имат право на отпуски, на работа, това е вида лишени от независимост, които би трябвало да бъдат освободени и това е подготовката за живота на независимост “, изясни Ивайло Йорданов, основен шеф Групово дело " Изпълнение на наказванията ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР