Затова трябва да питате господин Радев. Що се отнася до

...
Затова трябва да питате господин Радев. Що се отнася до
Коментари Харесай

Василев: В последните 24 часа видяхме един добре синхронизиран дует между Борисов и Радев

" Затова би трябвало да питате господин Радев. Що се отнася до неговите квалификации, желая да ви прочета едно определение на Административния съд - София град, което е разгледало случая с въпросната лаборатория на " Капитан Андреево ". В инструкции период не е изпълнено напътствието на съда като нередовността на касационната тъжба не е отстранена. Липсват доказателства, че дължимата държавна такса е импортирана. Ако господин Радев има проблем с определението на Административния съд - София град може и тях да назова " шарлатани ", това съобщи съпредседателят на Политическа партия Асен Василев от коридорите на Народното събрание.

" Мисля, че последните 24 часа видяхме един добре синхронизиран дует сред господин Борисов и господин Радев. Стана явно дори и за слепите ", продължи той.

Василев още веднъж удостовери, че Политическа партия няма да поддържа мандат на ГЕРБ, даже след кандидатурата за министър председател на проф. Николай Габровски.

Бившият финансов министър акцентира, че от партията още не са получили покана за диалози от страна на партията на Бойко Борисов.



Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР