Затихва ли интересът на българите към пазаруването в Одрин, или

...
Затихва ли интересът на българите към пазаруването в Одрин, или
Коментари Харесай

И в Одрин всичко поскъпна! Българка обаче назова 2 подхода, които карат търговците да свалят цените

Затихва ли ползата на българите към извършването на покупки в Одрин, или не? Този въпрос си задават мнозина, откакто и в южната ни съседка, както на всички места по света, цените на съвсем всичко се усилиха. Ето какво показа от последното си посещаване нашенка:

" Искам да ви кажа в резюме за последните си усещания от Одрин. Изключително сме разочаровани от цени, отношение в магазините, качество по дребните магазини и така нататък Път, нощувка и вечеря, плюс извършване на покупки на не кой знае какво - общи неща, за 1 седмица всичко свърши, 1000 лева. В супермаркета извънредно отношение на касите, на синия пазар други цени ни се споделят на нас българите, на закрития пазар що не ни изгониха, на рибния - лъжат! Просто не желая да се впускам в елементи! ".

Коментарите под тази обява във Facebook бяха разнопосочни. Едни консуматори се съгласяваха изцяло с изказаното мнение, само че други не смятаха по този начин:

" Миналият уикенд бяхме там. Ами... удовлетворени сме от съвсем всичко. Да, цените са скочили, само че в коя страна няма нарастване на продуктите? Има си артикули и артикули, стига да знаеш къде да идеш и по какъв начин да се отнесеш с локалните. Една усмивка и показано уважение правят чудеса, само че в случай че си нацупен и с искания... ами няма да си удовлетворен ", изясни българка, явно удовлетворена от шопинга в турския град.

А какви са вашите усещания?
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР