Затегнете листата с превръзка. Можете да направите същата процедура, ако

...
Затегнете листата с превръзка. Можете да направите същата процедура, ако
Коментари Харесай

Чудо! След Като Прочетете Това, Винаги Ще Си Лягате Със Зелеви Листа На Гърдите И Краката!

Затегнете листата с превръзка. Можете да извършите същата процедура, в случай че ви боли глезена, или в случай че имате проблеми с подути крайници. Ако желаете да се реализиран допустимо най-хубавите резултати от това лекуване, е целесъобразно да се спи с компреса.

Щитовидната жлеза

Щитовидната жлеза е извънредно важнаа, защото нейните хормони подкрепят растежа, обмяната на веществата, както и действието на органите в храносмилателната система. Ако желаете да лекувате щитовидната си жлеза, с цел да може да възстановите естественото й действие, поставете зелеви листа върху гърлото, където се намира жлезата. Покрийте листата с превръзка или шал. Трябва да се спи с компреса и можете да го премахнете сутринта.

Главоболие

Ако имате отвратително главоболие, може да имате някакъв тип проблеми с очите си. Въпреки това, главоболието може да бъде обвързвано с несъразмерен стрес или отмалялост. Ето за какво се ползва компрес от пресни зелеви листа върху върху горната част на главата, написа healthtipssource.com. Сложете някаква шапка или забрадка, с цел да запазите листата на място им.

Болка, която се дължи на кърменето

Ако дами изпитват мощна болежка вследствие на кърменето, те могат да поставяткомпрес от прясно зеле оставя върху гърдите и болката ще отмине. Можете да извършите това денем и през нощта.
Tags: ОЩЕ ЗА ЖЕНАТАМАСКИМЕХЛЕМИГРИМИРАНЕ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР