Застреляха пловдивчанина Жоро Патишанов в Индонезия Служителите на реда от

...
Застреляха пловдивчанина Жоро Патишанов в Индонезия Служителите на реда от
Коментари Харесай

Откриха 940 клонирани карти в дома на Патишанов

Застреляха пловдивчанина Жоро Патишанов в Индонезия

Служителите на реда от индонезийския град Тангеранг, които гръмнаха пловдивчанина Георги Патишанов при опит да го арестуват, са намерили 940 клонирани банкови карти в дома му.

Към материалните доказателства, чиновниците на реда са добавили три портативни компютъра, скимиращи устройства (включително скимираща карта), девет микрокамери, два декодера и три четеца за банкови карти. 

Според данни на полицията в Индонезия, Патишанов е работил като е инсталирал скимиращи устройства на банкомати в градовете Бали, Бандунг, Батам и Йогуакарта. 

„ Българинът е работил със съизвършител, мъж с букви J.S., който сега се укрива “, изясни представителят на индонезийската полиция Арго Юуоно.

По данни на проверяващите, другият мъж също е български жител и се е занимавал с доставката на компроментиращите устройства и дублирането на картите. 

До разкриването на самоличността на Патишанов се е стигнало след огромно следствие на всеобща кражба от влогове на клиенти на банка в град Джокякарта.

След като влезнали в дирите на българина, чиновниците на реда го наблюдавали до град Тангеранг. Полицаите скроили проект по какъв начин да го арестуват, само че не очаквали Патишанов да нападне един от униформените с нож. Така се стигнало и до съдбовния изстрел. 

Нашенецът бил откаран по неотложност в локална болница, където умрял. /Марица.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР