Застреляха мъж от първомайския кв. Любеново. Убиецът се призна за

...
Застреляха мъж от първомайския кв. Любеново. Убиецът се призна за
Коментари Харесай

Застреляха мъж в Първомай, убиецът сам се предал в полицията

Застреляха мъж от първомайския кв. " Любеново ". Убиецът се призна за отговорен няколко часа по-късно, съобщи " Фокус ". 84-годишният Благой е стрелял с пушка 53-годишен мъж, като единият патрон е попаднал в тялото, другият в главата. Пушката най-вероятно е законна, защото Благой е ловджия. Спорът е бил за земи.

Това не е първа престъпна демонстрация на възрастния мъж. Преди години на жп линията той стреля с пушката си по различен мъж, който е навлязъл с машината си в равнищата му. За благополучие тогава чупи единствено стъклото.

Окръжният прокурор Ваня Христева и Васил Костадинов, зам.- шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи в Пловдив, разкриха детайлности на брифинг към осъщественото ликвидиране в Първомай. И все още се правят огледи на местопроизшествието, обиски, претърсвания и изземвания.

Сигналът е подаден към 12 часа през днешния ден, като 80-годишният причинител на убийството самичък е отишъл в полицията в Първомай, с цел да се съобщи с оръжието на закононарушението, което е ловна пушка. Тя е законно притежавана от него законно, като разрешителното му и все още е в период.

Мотивът за закононарушението е неуредени имуществени връзки.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР