Застрашена е националната сигурност на България и е крайно време

...
Застрашена е националната сигурност на България и е крайно време
Коментари Харесай

Контрера: Докато партиите се борят за кокала, стотици хиляди афганистанци приближават границата ни

Застрашена е националната сигурност на България и е извънредно време армията да бъде изпратена на границата. За това приканва общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация и ръководител на " Патриоти за София " в Столичния общински съвет Карлос Контрера.

" Нима толкоз бързо забравихме нападенията, изнасилванията, грабежите и убийствата при предходното настъпление 2015-2016 година? От месеци ние от Вътрешна македонска революционна организация предизвестяваме какво следва. Пускахме писма и до служебното държавно управление и до президента, само че без никаква реакция от тяхна страна. Едва в този момент, когато талибаните превзеха напълно Афганистан и целият свят видя грозните фрагменти от летището в Кабул, " новите политици " взеха решение да си поговорят по тематиката на КСНС. И тъкмо и само това направиха - " поговориха " си. Между другото. Просто регистрираха, че идва мигрантска вълна - без никакво решение по какъв начин ще бъде спряна. Без пътна карта по какъв начин страната да реагира. Без никакви дипломатически дейности на равнище Европейски Съюз или Турция. А към този момент даже Германия, която преди шест години ги призоваваше с " Добре пристигнали ", съобщи, че ще връща мигрантите в страните им ", показва Контрера, представен от пресцентъра на Вътрешна македонска революционна организация.

По думите му " за новите политически светила у нас обаче очевидно са значими други неща, само че не и сигурността на българските жители.

" А към този момент е късно. Ако не желаете да чуете нас, то най-малко чуйте анализаторите, които го споделят в прав текст - от Афганистан идват само и единствено млади мъже. От там майки с деца не идват, както не са идвали и при предходната вълна. Ако в този момент не изпратите армията на границата и не започнете безапелационни дейности на равнище Европейски Съюз, ще превърнете България в мигрантския лагер на Европа ", предизвестява Контрера.

Според него КСНС по тези въпроси се е оказал " безплоден, непълен и неправилен, а страната и обществото се нуждаят от бързи и ефикасни ограничения за противопоставяне на мигрантското настъпление и трафика на хора ".

Вчера във своята общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация и ръководител на " Патриоти за София " в Столичния общински съвет прикани армията неотложно да бъде пратена на границата.



Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР