Застрахователни дружества в България са се отнесли изключително вулгарно към

...
Застрахователни дружества в България са се отнесли изключително вулгарно към
Коментари Харесай

Застрахователи се изгавриха с Лили Иванова! Отказаха й услугите си - била на преклонна възраст

Застрахователни сдружения в България са се отнесли извънредно вулгарно към примата на родната сцена Лили Иванова, научи HotArena.

Няколко сдружения, разрастващи застрахователна активност у нас, са отказали по-рано през годината да застраховат националното турне на именитата изпълнителка. Абсурдният им претекст бил, че звездата е на напреднала възраст и не може да бъде обезщетена при възможна трудова акцидент.

„ Лили е праволинеен експерт и постоянно се приготвя и за най-лошия „ подарък ” от ориста. Преди да започва есенното й турне в 8 български града, тя пожела да си направи застраховка против трудова акцидент, осъзнавайки, че не всички подиуми в страната са подобаващи за изявите й и съществува риск от нейна травма. Опитите й да се снабди с лавица обаче удариха на камък. Във всички посетени от нея компании й обяснили, че не застраховат против трудови сакатлъци клиенти над 65-годишна възраст. Една компания цинично й предложила друга услуга - пенсионна застраховка с онаследяване на цялата й пенсия при акцидент с съдбовен край “, шокирани са от гаврата в антуража на певицата.

Приближените на Иванова са възмутени, че единствено у нас артистите на напреднала възраст не са предпазени от контузии при представления. В цивилизована Европа и в Америка застрахователните сдружения сами се натискали да подписват контракти с именитите артисти и поп реализатори, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР