Заснемането на специалния епизод на телевизионния сериал Приятели“, което беше

...
Заснемането на специалния епизод на телевизионния сериал Приятели“, което беше
Коментари Харесай

„Приятели” се събират за специален епизод през 2021 г.

Заснемането на специфичния епизод на телевизионния сериал „ Приятели “, което беше отлагано няколко пъти поради пандемията от COVID-19, ще се осъществя през март 2021 година, съобщи артистът Матю Пери, който изигра една от основните функции в емблематичния ситком. " Изглежда, че ни чака напрегната година и това е, което толкоз обичам! ", споделя артистът, оповестява БГНЕС.
През февруари тази година от Warner Media оповестиха, че актьорите, изпълнили функциите на основните герои в ще снимат специфичен епизод от поредицата , който ще бъде излъчен онлайн по HBO Max. През март медиите оповестиха, че фотосите са отсрочени най-малко до май, само че по-късно се разбра, че HBO Max ще започва на 27-ми май без специфичната серия на именития ситком.
 Тъмните секрети в живота на актьорите от „ Приятели “ Тъмните секрети в живота на актьорите от „ Приятели “
Мислим си, че славата и парите са задоволителни, с цел да може един човек да е благополучен. Това обаче постоянно се оказва неверно съмнение, ког...
През септември 2019 година сериалът „ Приятели “ отпразнува своята 25-та годишнина. Той имаше огромен триумф в разнообразни страни по света. От 1994 година до 2004 година са снимани общо 236 епизода. А Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиза Кудроу, Мат ЛеБлан, Матю Пери и Дейвид Шуимър изиграха основните функции в комедията, която към момента остава известна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР