Заслужавате разстрел! Ако бяхме във времената на Сталин, вече щяхте

...
Заслужавате разстрел! Ако бяхме във времената на Сталин, вече щяхте
Коментари Харесай

Украински експерт: Путин крещял на генералите си за крайцера Москва - Заслужавате разстрел!

Заслужавате разстрел! Ако бяхме във времената на Сталин, към този момент щяхте да сте мъртви или в Сибир! – крещял предходната нощ Путин на генералитета и адмиралите от ВМФ на Русия. Опозорихте съветската войска и съветските военни обичаи! – не спирал да подрежда президентът откакто украински ракети потопиха емблематичния за съветската страна крайцер „ Москва “.

За това заяви украинският специалист Михаил Самус, шеф на New Geopolitics Research Network, по радио " НВ ".

Господарят на Кремъл изпаднал в нервност, тъй като по необясними аргументи, нито една система на противовъздушната защита не се е задействала, разяснява Самус. " Техният комплекс С-400 би трябвало да се задейства и да смъкна украинските ракети. Но за какво ли нито една система на съветската Противовъздушна отбрана в Крим не се е задействала. Това е голяма плесница ", споделя Самус в ефира на радиото.

Очаквам углавен удар, който може да се изрази в ракетен удар върху емблематичната за Киев централна улица „ Крешчатик “, добавя Самус. Според него сега съветският президент се намира в задънена улица, усеща се потиснат от украинците и предаден от своите военни и разузнаването. В същото време Михаил Самус счита, че в случай че Кремъл извърши сходен акт, то Киев също е в положение да отвърне уместно. " Украйна разполагала със стратегическо оръжие - своите Сили за специфични интервенции, които могат да поразят Москва. Те са по-далекобойни от всяка ракета ", акцентира специалистът.

Всичко това обаче би довело до ескалация на войната с непредвидими последствия.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР