Засилват се тревогите за здравословното състояние на Реджеп ЕрдоганРеджеп Тайип

...
Засилват се тревогите за здравословното състояние на Реджеп ЕрдоганРеджеп Тайип
Коментари Харесай

Засилват се тревогите за Ердоган. Турският президент е в болница?

Засилват се паниките за здравословното положение на Реджеп Ердоган  Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и министър председател. Роден на 26  февруари 1954 година в Истанбул. Завършва.

Турски медии споделят, че президентът е в болница, съобщи BG ON Air. Във вторник Ердоган приключи изявление онлайн по малкия екран и сподели, че не се усеща добре. 

След това беше оповестено, че анулира присъединяване си в предизборни манифестации. 

В същото време от през днешния ден турските жители в чужбина ще могат да упражнят правото си на глас за президентските избори. Регистрираните в изборните описи в чужбина, ще могат да гласоподават в продължение на 24 часа всеки ден, в това число и по празниците.

Гласуването ще стартира и на митническите пунктове и в задграничните представителства. Гласуването на митническите пунктове ще завърши на 14 май 2023 година, неделя, в 17.00 ч.

Крайният период за гласоподаване в задграничните представителства е 9 май. Извън страната право на избор имат над 3 милиона гласоподаватели, като се чака до урните в Германия, където живеят най-вече турци, да отидат 1,5 млн. гласоподаватели.  
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР