Засилват се съмненията, че над Георги Семерджиев е имало чадър

...
Засилват се съмненията, че над Георги Семерджиев е имало чадър
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Над Семерджиев е имало чадър от най-високо ниво с години да прави, каквото си поиска

Засилват се подозренията, че над Георги Семерджиев е имало " чадър " през годините.

Депутат взриви обществеността с това сподели за Георги Семерджиев, който умъртви две млади дами на пътя.

Над Георги Семерджиев, който бе задържан след злополуката, при която починаха две девойки, има разперен чадър.  Протекцията е от високо равнище. Това сподели в „ Денят стартира “ по Българска национална телевизия депутатът Настимир Ананиев. 

Нужно е да се направи това ликвидиране в Министерство на вътрешните работи, от зависимостта от престъпния контингент, с цел да може хората да се усещат добре, добави той.

Този случай демонстрира като огледало пробитата и превзета страна, поради която аз съм влезнал в политиката, разяснява депутатът от " Продължаваме промяната ".

„ На фрагментите се вижда, че този черен джип се движи със синя лампа. Някой, който няма право на специфичен режим, го употребява. Ако има връзка с тази жена, която работи в полицията, евентуално оттова идва казуса, само че съгласно мен има още по-голяма защита, тъй като този човек е бил оставен с години да прави каквото си желае “, добави той.

„ Излезе информация, че е свързван с дело против Радо Ланеца от 2019 година, което е прикрито от прокуратурата. В него има данни за непосредствено отчитане на наркогрупите в София към най-високите етажи на властта “, разясни Ананиев.

„ В един от случаите на Семерджиев е даден 8-месечна присъда, само че излежана в следствието. Знаете ли, че може единствено да се води, че е бил там. Призовавам институциите да ревизират дали е излежал 8 месеца в следствието “, акцентира той.

„ Вчера Висшият правосъден съвет оневини Иван Гешев. Всички неща са свързани “, съобщи депутатът. 

„ Пред мен министър Бойко Рашков разписа заповедта на инспектората за вътрешна инспекция. Трябва да се ревизират всички случаи един по един. Нека се види за какво някой служител на реда е пуснал случай с тежка история и самата система е нужно да се очисти! Има чиновници, които си правят работата, само че и такива, които са подвластни от престъпния контингент “, сподели още той, написа Фрагман.бг.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР