Засиленото полицейско присъствие и осъществения активен пътен контрол вчера в

...
Засиленото полицейско присъствие и осъществения активен пътен контрол вчера в
Коментари Харесай

Полицейска операция в Карловско, валят глоби и актове за шофьорите

Засиленото полицейско наличие и осъществения деен пътен надзор през вчерашния ден в град Баня и селата Христо Даново, Розино и Певците бяха в границите на авансово планувана спецакция за застраховане на публичния ред и сигурността на придвижването в обитаемоте места от карловската община.

При провеждането й участваха чиновници от РУ-Карлово, автопатрули на бранш „ Специализирани полицейски сили “ и неговото моторизирано звено „ Сигма “, както и пловдивското Зонално жандамерийско ръководство. В рамките на няколко часа са осъществени голям брой инспекции - на 284 лица, 185 МПС, 21 частни адреси и 6 търговски обекта.

С механически средства за приложимост на алкохол са тествани 45 водачи, а за опиати – 4. За установени редица нарушавания на разпоредбите за придвижване са формирани 24 акта и 77 санкции с фиш. Допълнително са издадени и 51 електронни фишове за регистрирани с камера коли, които са се движили със скорост над допустимата. По административен ред са глобени и 20 души с нередовни документи за идентичност.

Общо шест предварителни инспекции са формирани вследствие на полицейската интервенция. Пет от тях са за конфискувани известни количества безакцизни тютюневи произведения в частни парцели в упоменатите обитаеми места. В Христо Даново пък е бил открит причинител на кражба на артикули от локален хранителен магазин.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР