Засилено присъствие на екипи на сектор Пътна полиция ще има

...
Засилено присъствие на екипи на сектор Пътна полиция ще има
Коментари Харесай

ОДМВР-Сливен: Засилено полицейско присъствие преди и по време на празничните и почивни дни

Засилено наличие на екипи на бранш „ Пътна полиция ” ще има в дните24.12.2022г., 28.12.2022г., 30.01.012022г. и на 01.01.2023, когато се чака засилен трафик. Предвидени са екипи на автомагистрала „ Тракия ”, по главените и второстепенни пътища в региона. Контрол ще се реализира и на входно-изходните пътни сектори в дребните обитаеми места, като ще се ревизира основно за приложимост на алкохол и упойващи субстанции. Планирани са профилирани интервенции „ Алкохол, опиати и недееспособност ”, интервенции по метода „ Широкообхватен надзор ” и засилен надзор за приложимост на алкохол от водачите на МПС в празничната новогодишна нощ-31 декември и 1 януари. Ще се следи за съблюдаване на ограничаването на скоростта, съблюдаване на преимущество, постоянни документи и застраховка Гражданска отговорност.

Ще се прави надзор по съблюдаване на рестриктивните мерки, въведени от Агенция „ Пътна инфраструктура ”, за придвижването на товарни коли.

Ще се следи за съблюдаване на условията при продажба и потребление на пиротехнически произведения.

Гражданите да подхващат нужните марки да опазят дома и имуществото си при по-дълго неявяване по време на празниците, както и да внимават за персоналните си движимости при извършване на покупки в огромни търговски обекти. Да бъдат деликатни при потребление на пиротехнически произведения, устройването на новогодишната декорация и безвредната употребата на отоплителните уреди.

ОД на МВР-Сливен пожелава на всички светли празници и радостно посрещане на Новата 2023 година.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР