Засилен трафик се очаква по всички пътища на страната по

...
Засилен трафик се очаква по всички пътища на страната по
Коментари Харесай

Засилен трафик се очаква в цялата страна

Засилен трафик се чака по всички пътища на страната във връзка празничните дни. На всички входно-изходни артерии на огромните градове и основни кръстовища ще има екипи на „ Пътна полиция “, които ще подкрепят и контролират придвижването, в случай че това е належащо.

Пътищата, на които се чака най-голямо натоварване, са автомагистралите „ Струма “, „ Тракия “, Хемус, пътищата Е-79 /София - Кулата/, София - Варна, Велико Търново - Русе, Варна – Добрич - Силистра, както и към огромните курорти.

Днес ще бъде проведено реверсивно придвижване по пътя София – Перник /през Владая/. От 16.00 до 20.00 часа със заповед на Агенция „ Пътна инфраструктура “ ще бъде спряно придвижването на тежки коли по автомагистралите и главните първокласни пътища на страната.

Забраната не се отнася единствено за компаниите, пренасящи живи животни и артикули на температурен режим. От Групово дело "Гранична полиция " предлагат на пътуващите да употребяват освен главните, само че и по-малките гранични пунктове.

През празничните дни ще се организират и профилирани полицейски интервенции, които ще бъдат ориентирани към инспекции за шофиране след приложимост на алкохол или наркотични субстанции, както и към всички, които нарушават Закона за придвижване по пътищата.

"По празниците по принцип пероверките са по леки, само че поради избягалите пандизчии има затегнати ограничения за сигурност ", това съобщи кореспондент на Нова тв, за ограниченията взети от Групово дело ''Гранична полиция ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР